zuendstoff

Brooks berättade för juryn att hennes ordförande sa att de två företagen ‚dödade varandra i botten och att det var dags att göra något åt ​​det‘.Frågad varför hon hade ljugit om den hemliga affären, sade hon att hon hade varit ‚inblandad i en konspiration‘ med Mr Taubman, före detta Christies verkställande direktör Christopher Davidge och Sir Anthony.Som ett resultat sa jag inte till någon.https://www.zuendstoff.at Mr Taubman anklagades av en federal jury i New York i maj tillsammans med Sir Anthony.https://en.wikipedia.org/wiki/Sildenafil Anklagelserna mot de två männen avser provisionsavgifter som debiteras kunderna i världens största auktionshus mellan 1993 och 1999. zuendstoff Om dömd, Mr Taubman, som är från Michigan, skulle kunna möta upp till tre år i fängelse och en böter på 350 000 dollar. kamagra deutschland Hemlig pakt påstås.

kamagra farmacia
kamagra farmacia
kamagra apotheke
kamagra apotheke

Åklagare hävdar att de två ordförandena bryter mot amerikanska antitrustlagar och utnyttjar sin kontroll över 90% av världens konst-, smycken- och möbelförsäljning genom att bilda en hemlig pakt för att fixa avgifter istället för att underköra varandra satser. kamagra original Den amerikanska regeringen säger att säljare förlorade sitt huvudsakliga förhandlingsverktyg på grund av systemet.https://www.zuendstoff.at Före den påstådda konspirationen konkurrerade de två auktionshusen primärt på grundval av provisionavgifterna, eftersom de båda ger väsentligen samma service.Mr Taubman, som fortfarande är Sothebys styrande aktieägare, har behållit sin oskuld.Han avgick från sin post när den federala undersökningen om möjlig prisfastställelse började förra året.Hans meddator Sir Anthony, en brittisk medborgare, zuendstoff kan inte utlämnas eftersom det inte finns något motsvarande brott i Storbritannien.

Åtalet förväntas också kalla Davidge, som ett nyckelbevis. zuendstoff Tidigare i år slog en amerikanska distriktsdomare ut tre rättegångar som hävdade att Christie s och Sotheby s hade konspirerat till överbelastning för auktioner som hölls utanför USA.Sothebys nuvarande VD och koncernchef William Ruprecht sa att företagets beteende hade varit felaktigt och oacceptabelt.https://www.zuendstoff.at ‚Jag försäkrar dem att ingen medlem i Sothebys nuvarande ledning spelade någon roll överhuvudtaget i dessa händelser eller var medveten när som helst de ägde rum. kamagra 100  Anklagelserna härrör från en federal utredning av en konspiration bland Sothebys och Christies för att fixa priser och provisioner.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.